Виж повече

супер ПРОМОЦИИ на избрани апарати за кръвно и инхалатори тази седмица

ок

Каталог

Компресорен небулайзер (инхалатор) Microlife модел NEB 1000 mini

  • Марка: Microlife
  • Модел: NEB1000 mini
  • В наличност
  • 123.50 лв.

- +

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА! 

Компактен размер, изключително лек и удобен! Безопасност на терапията. Уредът не съдържа фталати и бисфенол А. Компресорният инхалатор (небулайзер) Microlife NEB 1000 mini се използва за лечение на респираторни заболявания (кашлица, ангина, грип, вирусни инфекции на горните дихателни пътища…), както остри, так и хронични. Небулайзерът е изключително подходящ и за извършване на инхалационна терапия при малки деца. Може да се прилага при лечение на алергии чрез кортикостероиди. Необходимата доза лекарства се доставя непосредствено в огнището на възпаление.

    Предлагат се два варианта на лечение:

  • Кратък сеанс на инхалация без синхронизиране на лекарствения поток с вдишването
  • Интензивна инхалация със синхронизиране на ритъма на дишане. Клапанът регулира въздушния поток по време на вдишване: получавате максимална полза от всяка капка от лекарството + минимизиране на загубата на лекарствено вещество при издишване

Изключително финно разпрашаване: cкоростта на разпръскване е 0,45мл/мин. (NaCl 0,9%), а размерът на частиците: 75%< 5 μm NaCl 0,9%.

Въздушен поток от компресор: 12л/мин. Ниво на шум: само 51dBA.

Моделът има компактна и удобна чашка за лекарствения разтвор, която не се разлива. В комплектът е включена и удобна чантичка за съхранение, а теглото на апаратът е около 400г, което го прави компактен, за да го носите навсякъде с вас.

Инхалаторът Microlife NEB 1000 Mini има 3 години гаранция.

Комплект включва
Маски да, 1 голяма, 1 малка
Накрайник за уста и/или нос Накрайници за уста и нос
Резервни филтри има
Особенности
Ниво на шум 51 dBA
Размер на частиците 75%< 5 μm NaCl 0,9%

Напиши мнение

Забележка: HTML не се превежда!
    Лошо           Добро

Свързани артикули

Автоматичен апарат за кръвно модел BP A200 Microlife

Автоматичен апарат за кръвно модел BP A200 Microlife

Този модел е усъвершенстван от Microlife (добавена памет за втория ползвател и IMT технология за измерване по време на напомпване) и вече не се предлага в стария му вариант - вместо него вижте апарат за кръвно Microlife A3L ComfortНай-ново поколение апа..

142.90 лв.

Меш-инхалатор Prolife Mesh

Меш-инхалатор Prolife Mesh

Много лек и компактен меш инхалатор (небулайзер) за лечение на различни видове кашлица, остри и хронични респираторни заболявания, остър и хроничен бронхит, фарингит, инфекции на дъхателните пътища и други заболявания на дихателната система. Работи с батер..

139.00 лв.

Небулайзер (инхалатор) Prolife Active

Небулайзер (инхалатор) Prolife Active

Инхалатор (компресорен небулайзер) за инхалационна терапия при различни видове кашлица, вирусни и бактериални инфекции на дихателните пътища, остри и хронични респираторни заболявания, остър и хроничен бронхит, фарингит и други. Активация на подаването на ..

99.00 лв.

Небулайзер (инхалатор) Microlife модел NEB 100B

Небулайзер (инхалатор) Microlife модел NEB 100B

Този инхалатор вече не се предлага. Вижте новия подобрен модел компресорен инхалатор MicrolifeВисококачествен уред за инхалационна терапия на заболявания на дихателните пътища, включително бронхит, фарингит, различни видове кашлица, остри и хронични рес..

99.00 лв.

Компресорен инхалатор Prolife Basic

Компресорен инхалатор Prolife Basic

Малък и мощен компресорен небулайзер. Комплектът включва небулайзер, небулизаторна чашка (разпрашител), мундщук, накрайник за нос, маска за дете, маска за възрастен, въздушна тръба, резервни филтри (5 бр.). Гаранция 5 годиниРазмер на частиците MMAD 3,0..

75.00 лв.

Небулайзер (инхалатор) Plusmed модел pM N01

Небулайзер (инхалатор) Plusmed модел pM N01

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА!Тих и мощен небулайзер за инхалации, подходящ за всеки член от семейството! Патентован регулиращ се клапан на чашката (VA технология), който позволява лесно да регулирате потока на разпръскване без смяна на части и без загуба на л..

112.00 лв.

Инхалатор за деца Omron модел C801kd

Инхалатор за деца Omron модел C801kd

Доставката на този продукт е БЕЗПЛАТНА!Компресорен инхалатор (небулайзер), подходящ за бебета и деца. Компактен и лек компресор (270 гр), с  ниско ниво на шума: 46dB, като за сравнение нивото на шум в стаята е около 40dB. Подходящ е за ползване с г..

123.99 лв.

Меш небулайзер AGU Minimill

Меш небулайзер AGU Minimill

Този модел вече не се произвежда. Запознайте се c  усъвършенстван аналог на Minimill с нов дизайн и допълнителни функции новия модел меш инхалатор AGU Tomchi!Меш небулайзер AGU  Minimill е Вашият помощник в борбата с респираторните заболяван..

160.00 лв.

Инхалатор (компресорен небулайзер) Rossmax модел NE100

Инхалатор (компресорен небулайзер) Rossmax модел NE100

Доставката на този продукт е БЕЗПЛАТНА!Kомпресорен инхалатор (небулайзер) Rossmax Ne100 с компактни размери 204.5мм x148мм x108мм и тегло само 1,36 кг.Размерът на частиците ММАД ≤ 2.6 μm / доза на фините частици (ДФЧ) 80-85% - този размер на фините частици..

85.00 лв.

Небулайзер (инхалатор) Microlife модел NEB 200

Небулайзер (инхалатор) Microlife модел NEB 200

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА!Компактен компресорен инхалатор Microlife NEB 200 e небулайзерна система, която разпрашава ефикасно лекарствения разтвор. За лечение и профилактика на заболявания на горни и долни дихателни пътища. Небулайзерът е подходящ за употреба с в..

94.00 лв.

Автоматичен апарат за кръвно Microlife модел BP A3L Comfort

Автоматичен апарат за кръвно Microlife модел BP A3L Comfort

Доставката на този продукт е БЕЗПЛАТНА!Най-новото от апаратите за кръвно Microlife! ГАРАНЦИЯ 11 годиниАвтоматичен апарат за кръвно налягане с режим IMT: апаратът измерва по време на напомпване на маншета. По този начин, апаратът не напомпва маншета ..

149.00 лв.

Меш инхалатор (небулайзер) AGU Tomchi

Меш инхалатор (небулайзер) AGU Tomchi

Доставката на този продукт е БЕЗПЛАТНА!Меш инхалаторът AGU Tomchi е медицински уред, специално разработен, за да помогне ефективно в борбата с респираторните заболявания. Предназначен е за деца и възрастни с вирусни заболявания на дихателните пътища, хрема..

161.99 лв. 179.99 лв.

Педиатрична маска за инхалатор Microlife

Педиатрична маска за инхалатор Microlife

Предназначена за инхалации за бебета  и деца с небулайзер NEB 100B, NEB 10B, NEB 200 и NEB1000 Microlife.  ..

7.90 лв.