Каталог

Обзор на апарат за кръвно Microlife A200 с технологии МАМ и PAD

Обзор-на-апарат-за-кръвно-Micr..

Апарат за кръвно от трето поколение Microlife с най-съвременни технологии МАМ и PAD

Трикратно измерване – както препоръчват водещи световни медицински специалисти

Апаратът за кръвно Microlife модел ВР А200 е надежден и точен уред от най-новото поколение на Microlife с патентованата технология МАМ (Microlife Average Mode). Имате възможност да изберете дали да направите стандартно еднократно измерване на кръвното налягане или трикратно измерване в продължение на няколко минути без да сваляте маншета от ръката си, т.е. апаратът ще се намира в режим на МАМ. При тази технология уредът извършва три последователни измервания, а резултатът се анализира благодарение на специален алгоритъм, след което се изобразява на дисплея.

 

Идеята за създаване на тази технология възникнала по препоръка на лекарите (Световната здравна организация) да се измерва кръвното налягане не по-малко от 2 пъти, за да се получи медицински точен резултат. При разлика ≥ 5 мм жив.ст. трябва да се извърши още едно допълнително измерване. Чрез технология МАМ апаратът прецизно изчислява стойността на измереното кръвно налягане, затова понякога се налага той да извърши и четвърто измерване с цел определяне възможно най-точно стойностите на Вашето кръвно налягане. Благодарение на това трикратно измерване, Вашето налягане ще бъде измерено по наждеден и прецизен метод, ще бъдат отстранени различните външни влияния, като неправилно поставен маншет, движение по време на измерване или недостатъчна почивка преди измерване.

 

 Контрол на аритмиятаМоделът на Microlife ВР А200 притежава индикатор PAD за ранно установяване на сърдечна аритмия. Апаратът веднага ще засече с помощта на PAD-технологията неравномерността на Вашия пулс, ако имате такава в този момент от измерването и ще Ви сигнализира за това. Освен това, той ще извърши прецизно измерване, дори ако имате наличие на аритмия. Уредът е клинично изпитан, затова при честа поява на символа за аритмия трябва да се обърнете към лекар.


Размер на маншета


Този модел апарат за кръвно е със стандартен маншет, подходящ за бицепса с обиколка 22-32 см. Ако обиколката на бицепса Ви е над 32 см, можете да поръчате допълнително универсален маншет за бицепса с обиколка 22-42 см (размер M-L).

 

 

Намалете Вашите разходи за батерии

С апарата за кръвно ВР А200 от Microlife Вие получавате безплатен адаптер. Ако  избирате да ползвате уреда с батерии, то обърнете внимание, че можете да използвате презареждащи се батерии. Уредът е снабден със специален индикатор за изтощена батерия, който ще Ви напомни, че тряба да смените батериите. Можете да направите своя избор, какви захранващи елементи да използвате, като смените батериите, презаредите ги или преминете към експлоатация на апарата с адаптер.

 

 

Сравнете резултатите си от предишните измервания

 

Паметта на ВР А200 позволява да се съхраняват 200 резултати от измервания. Това Ви дава възможност да проследите, как се променя Вашето кръвно налягане и особено да прецените до колко е ефективна терапията, която прилагате. Уредът автоматично ще съхрани във функцията «Памет» всеки Ваш резултат на измерване, заедно с часа и датата на измерване. Това Ви спестява воденето на записки. Само с натискането на един бутон Вие получавате нужната информация.

 

 

Функция за връзка с персонален компютър

 

Вие можете да съхранявате резултатите от измерванията на кръвното и в електронен вид чрез функцията за връзка с персонален компютър. Информацията от паметта лесно я прехвърляте от апарата на компютъра чрез USB-кабел. По такъв начин Вие съхранявате повече данни от измерванията и си спестявате визитата при лекар, тъй като можете да го информирате за Вашите показания по електронната поща. Тези сведения са ценни за лекуващия Ви лекар, тъй като проследявайки ги той може да промени Вашето лечение.

 

 

Пет години гаранция

 

Производителят предоставя на ВР А200 5-годишна гаранция на самия апарат и 2 години на маншета, като през това време Вие получавате безплатно гаранционно и сервизно обслужване. В цялата страна има специални сервизни центрове, към които Вие можете да се обърнете при необходимост. Ако възникнат належащи въпроси, можете да се свържите с горещата линия 0800 15033 (безплатно от фиксирани мрежи по цялата страна).

 

Дайте на сърцето си надеждност и точност в измерванията на кръвното налягане с ВР А200 от Microlife!