Каталог

Обзор на апарат за кръвно Microlife A3L Comfort

Обзор-на-апарат-за-кръвно-Micr..

Представяме на Вашето внимание апарат за измерване на кръвно налягане с технологии за максимално точно измерване - Microlife модел BP A3L Comfort.


Режим IMT за комфортно измерване

Уредът измерва кръвното в момента на напомпване на маншета, което предполага много по-бързо и комфортно извършване на процедурата. Това е от особено значение за хората, които имат по-широка обиколка на бицепса или по-високи стойности на кръвно налягане. Този режим не позволява прекалено напомпване, което да доведе до неприятни усещания. В същото време изпуска въздуха много по-бързо и предотвратява болезненото впиване на маншета.


Технология PAD за контрол на аритмията

Традиционните апарати обикновено затрудняват измерването по време на аритмия. Ето защо Microlife използва технологията PAD, за да ви подсигури точно и прецизно измерване дори и в такова състояние.
Нямате аритмия? Но следите кръвно налягане? Тогава тази технология също ще ви е от полза. Много често аритмията протича без симптоми, което означава, че се нуждаете от апарат, който да я засече и да ви насочи към лекар, за да проверите състоянието на сърцето си.


                                     Тройно измерване с едно натискане


Технологията MAM осигурява автоматично трикратно измерване за изключително точен резултат.
Можете да измерите стойностите на кръвното си налягане три пъти в продължение на около 2 минути, без да махате маншета от ръката си и само с едно натискане на бутона. Резултатът се анализира благодарение на алгоритъм, който показва на дисплея крайните стойности. Тази технология е от полза особено за онези от вас, които трябва стриктно да следят стойностите си и се притесняват от различни външни фактори, които могат да попречат на точността като например движение на ръката, разговор по време на измерването, разместен маншет и др.


Подходящ за цялото семейство


Универсалният размер на маншета го прави подходящ за всички у дома. Независимо дали ръката ви е тънка или пък имате развити мускули, маншетът ще пасне идеално. Размерът на маншета е M-L - за обиколката на бицепса от 22 до 42 см!


Изберете сами начина на захранване


Апаратът за кръвно налягане ВР А3L Comfort от Microlife включва адаптер в комплекта. Ако обаче искате да го използвате на батерии, то може да си купите презареждащи се такива. Специален индикатор за изтощена батерия ще ви напомни кога трябва да презаредите/смените батерии или да включите адаптера.


Допълнителни възможности


Паметта позволява да се съхраняват до 99 резултата за два различни ползвателя, т.е. двама потребителя          имат възможността да проследяват кръвното си налягане, особено в случаите, когато трябва да се        прецени коя ще бъде най-адекватната терапия за вашия случай. Резултатите от тези измервания                      се съхраняват лесно в паметта, може и да ги прехвърлите чрез USB кабел  на компютъра си.

"Светофар" – тази технология ви позволява да видите класификацията на резултатите:

- зелена зона = оптимални резултати,

- жълта зона = повишени стойности,

- червена зона = опасно високи стойности.

Индикатори за употреба: на дисплея се появяват индикатори за неправилно поставен маншет и/или за движение на ръката.Гаранционно и следгаранционно обслужване


Продуктът се предлага с 11-годишна гаранция за апарата и 2 години за маншета, по време на които вие получавате безплатно гаранционно и сервизно обслужване. В цялата страна има специализирани сервизни центрове, към които можете да се обърнете при необходимост. При спешни въпроси свържете се с оператор на Магазин За Здраве.


        Погрижете се за здравето на сърцето си с апарата за кръвно налягане ВР А3L Comfort Microlife!