Каталог

Обзор на апарат за китка Microlife модел W100

Обзор-на-апарат-за-китка-Micro..

Този обзор посвещаваме на китковия апарат от марка Microlife W100. Апарат за китка се препоръчват за активни хора, не навършили 40-годишна възраст. 

 

Най-висок клас за точност

 

Апаратът за измерване на кръвното налягане W100 е единственият китков апарат Microlife, на който е присвоен най-висок клас на точност А/А в резултат на изпитвания по протокола на Британското Хипертонично Общество (BHS)! Апаратът за китката W100 отговаря на Европейските директиви и притежава маркировка СЕ.


PAD-технология за точно измерване на кръвно при наличие на аритмия

 

Апаратът за измерване на кръвно на китка модел W100 е с вградена съвременна технология PAD.

Тази технология определя наличието на аритмия по време на измерване и в същото време извършва прецизно измерване на кръвното налягане при хора, които имат аритмия в момента на измерване, като дава точен и надежден резултат.

Технология PAD е важен фактор в измерване на кръвното налягане, тъй тя определя именно наличието на аритмия и я разграничава от страничните артефакти, като умора, физическо натоварване или вълнение. 

 

 

Уникален дизайн

 

W100 притежава наградата за иновативен и уникален дизайн на независимата международна асоциация за дизайн Red Dot. Вие получавате красив и модерен аппарат, който може да в домашни условия, а неговата компактност позволява да бъде Ваш спътник по време на път. 

Наличие на аларма

 

Уредът притежава функция «Аларма», която може да настроете за определен час. В аппарата има вградени две аларми, които ще облекчат Вашето ежедневие. Тази функция е особенно полезна при прием на лекарство, например.  А също така, ако Вие спортувате, алармите на този апарат ще Ви напомнят да измерите своето кръвно налягане преди и след тренировка.

 

За какъв обхват на ръката е  подходящ този модел апарат?

 

Уредът за измерване на кръвното на китката е снабден с маншет с размер  13,5-21,5 см. Апаратите за измерване на кръвното налягане се препоръчват за хора, водещи активен начин на живот и не по-възрастни от 40 години. След тази възраст настъпват промени в кръвоносните съдове и измерването на кръвното на китката ще доведе до неточни резултати.  

 

 

Памет с дата и час

 

Апаратът W100 от Microlife има памет за 200 измервания. Измервайки своето кръвно налягане Вие ще можете не само да запаметите своите показания, но и да знаете в колко часа и в кой ден са били извършени измерванията. Това ще помогне на Вас или Вашия лекуващ лекар да проследи състоянието Ви. Уредът също има функция за пълно изчистване на паметта.

 

 

Захранващи елементи, с които работи уредът

 

Уредът за измерване на кръвното налягане на китката работи с две батерии 1,5 V AAA, а също така и с акумулаторни батерии. Това е голямо предимство и позволява икономично използване на уреда.

Апаратът има индикатор за батерии. Когато батериите са ¾ изтощени и включите апарата, символът за батерия започва веднага да мига. Тогава на дисплея се появява частично пълна батерия. Вашият уред ще продължи да извършва прецизни измервания, но трябва да подмените батериите.  Когато отново при включване на апарата започне да мига постоянно символът за батерия и се появи на дисплея знак празна батерия, това означава, че не можете да извършвате повече измервания с уреда и трябва незабавно да смените батериите.

 

 

Практична кутия за съхранение

 

Апаратът е поставен в пластмасова кутия за съхранение, която не само защитава уреда, но го прави компактен и удобен по време на пътуване. Освен това, тази кутия ще Ви бъде полезна по време на измерване, тъй като тя е със специална вдлъбнатина и Вие  върху нея можете да поставите ръката, на която извършвате измерване. Това е изключително важно, тъй като китката на ръката по време на измерване трябва да бъде на нивото на сърцето, за да бъде анализът прецизен.

 

Гаранция

 

Апаратът за измерване на кръвното налягане на китката W100 от Microlife притежава 5-годишна гаранция.

 

Компания Microlife  чрез своя уред W100 Ви дава възможност за контролиране на своето кръвно налягане по всяко време и навсякъде. Апаратът ще измери прецизно кръвното налягане и пулса на млади хора, спортисти или на тези, които водят активен начин на живот и са под 40-години. Моделът е изключително удобен и компактен, и всеки един млад човек ще оцени това негово предимство.