Каталог

Обзор на ортопедични продукти за глезен Prolife Orto

Обзор-на-ортопедични-продукти-..Глезенната става е една от най-натоварените в човешкото тяло, особено при хора, които са непрекъснато в движение, спортуват през голяма част от деня или извършват интензивна физическа работа. За да предпазите и възстановите глезенната става от различни травми и увреждания Ви препоръчваме наглезенките на Prolife Orto.Наглезенка ARA2406 - Отворен дизайн за лесно поставяне

        

Ако искате лека поддръжка на глезена, съчетана с удобство, тази наглезенка е за Вас. Тя е с отворена конструкция, така че лесно да я слагате и махате. Велкро лентата осигурява фиксацията по време на движение с наглезенката. Ортопедичният продукт е от еластичен материал с високо на съдържание на памук, което гарантира издържливост, мекота и комфорт.

 

Ортопедична наглезенка ARA9400 – Триизмерна плетка за стабилизация на глезена

Благодарение на специалния материал по технология на триизмерната плетка ортопедичната наглезенка има оптимален стягащ ефект в необходимите зони, както и облекчава напрежението в глезенната става. Този продукт е подходящ за профилактика на разтегнати връзки на глезенната става. Наглезенката е еластична, но устойчива на разтягане и запазва формата си след дълго носене и често пране.  С анатомичен дизайн и специална плетка по края наглезенката не се усуква, не притиска меките тъкани и доставя комфорт на този, който я носи. 

Наглезенките от Prolife Orto са комфортен и надежден  начин да се погрижите за състоянието на Вашите глезени!