Каталог

Обзор на превръзки за мъже с инконтиненция Tena Men

Обзор-на-превръзки-за-мъже-с-и..

Онлайн Магазин За Здраве предлага нова серия абсорбиращи средства за мъже с ниска до средна степен на инконтиненция. Превръзките Tena Men са специално създадени, за да паснат на характерните за мъжката анатомия извивки и да предоставят максимална сигурност в ежедневието на активния мъж. Защо да изберем Tena Men?

Анатомичност за Вашия комфорт

С форма на чашка, Tena Men предоставят удобство на този, който ги носи, а меките странични ръбове на превръзката осигуряват плътно прилягане, без да се деформират докато я носите. Анатомичната форма на Tena Men Ви предоставя мек комфорт и лекота.

Сигурна система за абсорбация – сухота и спокойствие през целия ден

Tena Men няма как да Ви изневерят в попиването със своята зона за бърза абсорбация, която притежава двойна сърцевина. С нея течността веднага „се заключва” във вътрешната част, повърхността остава суха. По този начин Tena Men Ви осигуряват не само постоянно усещане за сухота, но и не дават никакъв шанс на протичането.

Свежестта също е важна част от удобството

Със системата Odour Control Вие контролирате миризмата – от нея няма помен, а свежестта и спокойствието Ви съпътстват през целия ден. Освен това Tena Men са дерматологично тествани, така че няма да дразнят кожата Ви.

Дискретността е на Ваша страна през целия ден

Tena Men са единично опаковани, за да можете да ги носите навсякъде със себе си без да се притеснявате, че някой ще забележи. В долната част на превръзката има и самозалепваща се лента, чрез която незабележимо, но сигурно да я закрепите за бельото.

Размери според Вашите нужди

В Магазин За Здраве Ви предлагаме три различни размера:
1) Tena Men Light – за лека инконтиненция, супер тънки - 5мм, 24бр. в пакет;
2) Tena Men Medium – лека до средна инконтиненция, 7мм,  20бр. в пакет;
3) Tena Men Super - средна инконтиненция, 11 мм дебелина, 16бр. в пакет.

 

Изберете абсорбиращи превръзки за мъже Tena Men, за да се чувствате удобно и уверено в ежедневието!