Каталог

Дишащи памперси за възрастни за хора, страдащи от средна и тежка инконтиненция (неволно изпускане на урина). Продуктите могат да се използват от хора, водещи активен начин на живот, а също така и от лежащи пациенти. Благодарение на използването на дишаща ламината при Super Seni и Tena вместо традиционното изолационно фолио, кожата на потребителя може свободно да диша. Вследствие на това опасността от възникване на обриви и язви от залежаване е сведена до минимум.  Използването на дишащи памперси съществено повишава комфорта на пациента и позволява на кожата да се поддържа в добро състояние. В изделието вместо обикновени се използват  специални залепващи ленти, които надеждно се залепват върху външния слой на памперса.  Дишащите памперси за възрастни се препоръчват за лица с особено чувствителна кожа. 

Уточнение за търсене


Сравнeние на артикули (0)


Маска за многократна употреба с джоб за филтър

Маската е направена от висококачествен плътен памук. Двуслойна + джоб за филтър. Запазва формата си. Направена е ръчно в България.Плътно прилягане благодарение на ластика в частта на брадичката! Пере се и се глади след всяко използване. Цветове: бежови или..

4.40 лв.

Маска за многократна употреба - бяла с черни ластици

Маска за многократна употреба от бял плат, с плосък черен ластик. Пере се. Направена е ръчно в България.Офертата е до изчерпване на количеството.Вижте и маска с джоб за филтър!Маската не е продукт от аптечната мрежа, не е медицински продукт. Срокът от 14 д..

1.20 лв.

Маска за многократна употреба от бял плат

Маска за многократна употреба от памучен плат, с плосък ластик. Пере се и се глади. Двупластова. Направена е ръчно в България.Количеството е ограничено.Вижте и маски с джоб за филтър или дезинфектант за ръце със спирт 65%!Маската не е продукт от аптеч..

1.99 лв.

Показани са от 1 до 3 от общо 3 резултата (1 страници)

Препоръчани

Автоматичен апарат за кръвно Microlife модел BP A200 Afib

Автоматичен апарат за кръвно Microlife модел BP A200 Afib

Този модел вече не се произвежда. Запознайте се c новия модел AFIB на Microlife - усъвършенстван аналог на А200 AFIB с нов дизайн и в допълнение нови функции BP A6 Plus AFIB!Уникален апарат, който може да помогне в предотвратяването на инсулта..

178.90 лв.

Автоматичен апарат за кръвно Omron модел M3

Автоматичен апарат за кръвно Omron модел M3

Доставката на този продукт е БЕЗПЛАТНА!Компактен модел автоматичен апарат от Омрон. Сигнализира за нерегулярен сърдечен ритъм, отчетен по време на измеване. Има светлинна индикация за високо кръвно налягане. С голям екран и големи цифри на стойностите. ..

125.00 лв.

Меш небулайзер AGU Minimill

Меш небулайзер AGU Minimill

Този модел вече не се произвежда. Запознайте се c  усъвършенстван аналог на Minimill с нов дизайн и допълнителни функции новия модел меш инхалатор AGU Tomchi!Меш небулайзер AGU  Minimill е Вашият помощник в борбата с респираторните заболяван..

160.00 лв.

Безконтактен инфрачервен термометър Microlife модел NC 100

Безконтактен инфрачервен термометър Microlife модел NC 100

Инфрачервен термометър за измерване на температурата на тяло и повърхности - като мляко, храна. Измерване приблизително за 3 секунди, звуков сигнал, памет за 30 измервания, автоматично изключване. Режим на сканиране. Silent Glow технология - цветова сигнал..

99.00 лв.

banner_265+260