Виж повече

супер ПРОМОЦИИ на избрани апарати за кръвно и инхалатори тази седмица

ок

Каталог

Инфрачервен безконтактен термометър Microlife модел NC 200

  • Марка: Microlife
  • Модел: NC 200
  • Няма в наличност
  • 94.40 лв.

- +

Благодарение на автоматичното измерване с контрол на разстоянието, новият иновативен термометър на  Microlife модел NC 200 ще отчете температура сам, когато установи, че разстоянието е подходящо (приблизително 5 см), с което се избягват грешки от субективен характер. 

Зелена светлина на гърба на уреда подсказва на потребителя, че устройството е на правилното разстояние и ще бъде извършено измерване до 3 секунди.

Ако отчетената стойност е под 37.5°C, екранът се оцветява в зелено, а при 37.5°C и по-високи стойности - в червено. Звуков сигнал.

Широк обхват на измерване от 0 -100.0 °C : 3 в 1, което означава, че той може да се ползва не само  за измерване на телесната температура, но и за измерване на температурата на повърхността на млякото в бебешко шише, водата в бебешко корито и околната температура.

Гаранция 3 години.

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА!

Повече информация за инфрачервения термометър - в обзора на Microlife NC 200

Вид
Тип инфрачервен
Начин на измерване безконтактно, режим на сканиране. Измерва телесната температура на челото, стайната температура и температура на обекти
Комплект включва
Аксесоари предпазна капачка и копринена торбичка
Особенности
Гъвкав накрайник не
Време на измерване 3 секунди
Гаранция 3 години
Хипоалергенен накрайник не
Водоустойчив не
Аларма при повишена температура има
Памет има, 30 измервания
Звуков сигнал при приключване на измерването има
Светещ дисплей има

Напиши мнение

Забележка: HTML не се превежда!
    Лошо           Добро

Свързани артикули

Назален аспиратор AGU Penguin с мелодии

Назален аспиратор AGU Penguin с мелодии

Назалният аспиратор AGU Penguin е модерно иновативно устройство, с помощта на което бързо и безопасно почиствате секретите в нослето на бебето. Устройството е съобразено с всички най-нови тенденции при технологиите за деца: компактен, ергономичен, удобен з..

86.90 лв.

Кухненски Робот за готвене на детски ястия AGU Octopy

Кухненски Робот за готвене на детски ястия AGU Octopy

Мечтаният от всяка майка домакински уред, специализиран за бързо и лесно приготвяне на детски здравословни ястия е вече факт - Кухненският робот 5 в 1 AGU Octopy с голям набор от аксесоари и с атрактивен дизайн! Новите тенденции в захранването предлаг..

281.00 лв.

Инфрачервен контактен термометър AGU Eaglet

Инфрачервен контактен термометър AGU Eaglet

Доставката на този продукт е БЕЗПЛАТНА!Инфрачервеният термометър AGU Eaglet 2 в 1  -  прецизно измерва температурата на чело и в ухо за 1 сек. и е  универсален за цялото семейство.Посредством инфрачервена сензорна технология, уредът отч..

93.00 лв.